Hän on täällä tänään.

Ja hän on blogi. Sellaista sattuu blogi. Uudesti syntynyt. Kypsynyt lapsuudesta teini-ikään ja nyt aikuisuuden kynnyksellä ankanpojasta alkaa tulla joutsen.

Tai ainakin toivottavasti parempi kuin kananlento.

Viimeisen reilun vuoden kirjoittelin Kaksplussan sivuilla blogiani, mutta en ollut kuin muut. Enkä tarkoita, että parempi. Enkä tietenkään huonompi. Olin erilainen. Enkä suoraan sanottuna tiedä uskalsinko olla ihan täysin juuri minä.

Jos Kaksplus ei kerro sulle mitään. Niin valotan asiaa sen verran, että kyseinen media on saanut nimensä raskaustestin postiivisen tuloksen mukaan….

No. Niin. Ehkä mä kävin potemassa ”raskausajan” Kaksplussalla ja sain synnytettyä teille aivan uuden ja ihan ihkaoman sivuston Sellaista sattuu.

Olenko mä nyt siis rohkeampi? Ehkä. Ja hyvinkin mahdollisesti. Mutta ääneni kirjoittajana olen löytänyt jo jokin aika sitten. Eli jos seuraat mun blogiani ja sosiaalista mediaani jo, et joudu seuraamaan kovinkaan erilaista sisältöä.

Uskon siihen mitä olen jo kirjoittanut. Joka ikinen rivi, sana, kirjain, on tullut sydämestä. Tai mahanpohjasta oksennuksena. Jokainen lause on mua.

Samoista aiheista aion kirjoittaa yhä. Ruotia elämääni, ruotia yleensäkin elämää. Kaikkine suruineen, iloineen, pettymyksineen ja onnistumisineen.

Lupaan pyhästi kirjoittaa teille säännöllisesti. ja pirullisesti aion rikkoa tuota lupasuta silloin tällöin.

Koska onneksi. Siis minun onnekseni. Mulla on muutakin elämää kuin pelkkä kirjoittaminen. Ja senkin puolesta hyvä niin… koska eihän mulla olisi muuten sitten niin yhtään mitään mitä teille kirjoittaa.

Pysy matkassa mukana. Käy lukemassa aiempia tekstejäni, jotta tiedät kuka olen, mistä kirjoitan. Tai jää vain kuulolle. Sillä asiaa riittää. Niinkun ihan varmana.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *