Kuusi naista samassa sängyssä – Blogitreffit Hotel Sveitsissä

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Sveitsi

 

Viikonloppu ei ollut lähtenyt liikkeelle ihan just niin kuin toivoin. Perjantai oli ollut mitä paskin, mutta päätynyt huikeaan iltaan. (käy lukemassa se tarina tästä)

Ja hysteeriseen naurukohtaukseen, joka syntyi kun minä ja bloggaajakollega Tanskanmaalta eksyimme hotellin alakerroksiin etsiessämme miinus kolme kerroksen parkkipaikkaa, jolta täräyttää auto kohti Hyvinkäätä ja Hotel Sveitsiä.

Meillä oli vähän väsy. Ja naiset saattavat käydä vähän hysteerisiksi kun on väsy. Ja varsinkin kun bloggaajakollegat, jotka olivat jo asettuneet Hotelli Sveitsin mukavaan svittiin pommittavat viesteillä, että missä hiivatissa te viivytte. No täällä parkkihallissa. Ollaan eksytty. Soittakaa hätänumeroon jos meistä ei kuulu. Olemme hukkuneet jonnekkin miinus kaksi ja miinus kolme kerrosten väliin eikä pelastusta näy missään. 

Tämä mun bloggaajien treffiviikonloppuni seikkailu numero 2 oli saanut arvoisensa, ja viikonlopun henkeen uskollisen alkunsa.

Lounaalla Hotel Sveitsissä

Myöhästyn harvoin lounaalta. Myönnän olevani foodisti, ja syöminen nyt vaan on tosi kivaa.

Nyt emme tehneet poikkeusta. Hieman tuskan hikeä puhkuen saimme auton parkkiin, jota muuten Sveitsin ympärillä riittää ja se on vielä ihan ilmaistakin. Löysimme hotellin respan ja saimme ilouutisia. Huoneet ovat valmiina, kiitos ja lämpimästi tervetuloa.

Sitä hotellin aivan mielettömän upeaa aulaa ei ehditty ihailla, koska kiire. Hotellin sviitissä odotti jo neljä ihanaa naista nälkäisinä kuin susilauma. Ja kun naiset, joista yksi onpi raskaana, ovat nälkäisiä, niin silloin toimitaan, eikä ihailla hotellin aulaa.

Credits Desire Nyman
Credits Desire Nyman

Laukku sängylle, pissa, ja Terhin kanssa sviittiin halailemaan Yli pyykkivuorten Hannaa, Munakoisoni ja minä Jasminia, Kun Äiti Kelaa Selinaa ja mahan kohdalta kovaa vauhtia pyöristyvää Desireä. Eikä me edes ehditty saada pyllyjä sviitin sohvalle asti, kun jo mentiin kohti Hotel Sveitsin ravintola Tilaa.

Ja tiiättekö kuule. Mä vähän rakastuin niihin lamppuihin, jotka koristi ravintolan kattoa.

Credits Jyllannin Suomineito- Terhi

Pastasta asiaa

Pasta on mun juttu. Ja sitä bongasin Tila ravintolan menustakin. Jokirapupastaan ei voi pettyä. Enkä pettynyt. Joskin, jostain minulle ominaisesta kieroutuneesta syystä, parhaat kiksini ravintolassa sain tilanteessa kun Hanna tilasi gluteenitonta pastaa. Tarjoilija kaivoi kaikessa hiljaisuudessa kauluksensa alta korvanapin, jonka tunki korvaansa ja alkoi puhua suoraan kokille. Vaihdettiin muutamia kysymyksiä ja katseita ja tilanne oli jotenkin ihanan salamyhkäisen FBI. Henkeä salpaava James Bond-henkinen kohtaus päättyi siihen, että keittiössä oli kuin olikin gluteenitonta pastaa. Jei.

Mun täytyy myöntää, että niin hyvää kuin se pasta olikin, niin en jaksanut kaikkea. Iso annos pienelle blondille. Ja sitä paitsi mä tarvitsin kahvia. Kone oli hyytymässä ja unen puute vaivasi.

Marssittiin sinne sviittiin, jonka upottavaan sohvan halusin persiini upottaa. Sviitissä jo istuskelleet naiset osasivat kertoa, että siellä on kahvia. Parasta! Joskin kapselikeittimen sielunelämän alkoi avautua meille vasta muutaman kupposen jälkeen. Oli se parempaa kuin pikakahvi, mitä moni hotelli tarjoaa asukeilleen.

Monen aktiviteetin Sveitsi

Hotelli Sveitsi on täynnä toimintamahdollisuuksia. Ja mä kuulin vasta paikanpäällä, että siellä olisi ollut myös pakohuone. Olisin niin halunnut testata sen, mutta suunnitelmissa meillä oli kuitenkin porukalla lähteä testamaan Hotel Sveitsin spa ja uimala. Joskin mua yhä jäyti se, että aikataulutetun ohjelman vuoksi en ehtinyt mennä jalkahoitoon Beauty & Wellness Sveitsin lokoisalle tuolille. Ehkä vielä joskus. Kirjoitan siitä teille sitten otsikolla, kuinka sain orgasmin jalkahoidossa.

Sitä ennen, nostetaan kuitenkin hattua porukkamme sisseille Jasminille ja Terhille, jotka lähtivät testaamaan hotellin kuntosalia. Siellä kuulemma kelpasi hikoilla. Saunaan tytöt yrittävät myös, mutta eksyivät. Terhillä taitaa olla tapana.

Mulla oli pakattuna uusi uimapuku. Vankasta suunnitelmasta huolimatta se jäi käyttämättä. Koska naiset. Joskus me muutetaan mieltämme. Me päädyttin vain nauttimaan hotellin rauhaisasta miljööstä (vaikka syyslomakausi olikin täyttänyt tapahtumahotellin ja paikka kuhisi iloisia lapsiperheitä) ihan vain hengailemalla ja puhua pälpättäen esimerkiksi miehistä.

Jostain syystä, kun naiset kokoontuvat yhteen, puhe kääntyy jossain kohtaa miehiin. Tekeekö miehet samaa? Puhutteko te naisista kun naiset ei kuuntele? Mua ihan aidosti kiinnostaa tietää.

Peniskeskustelujen lisäksi me myötäelettiin Selinan ikäviä asioita ja itkettiin varmaan kaikki vuoron perää. Joskin päällimmäisenä mieleen tästä blogitreffistä jäi kuitenkin nauru. Äänekäs ja hersyvän iloinen nauru. Meillä oli hyvä olla. Yhdessä. Eikä nyt yhtään haitannut se, että lokaatio oli hotellin sviitti.

Tila ja kolmen ruokalajin menu

Aulabaarin skumppa johdatteli meidät illalliselle. Ja ravintola Tila oli muuttunut hämyisemmän tunnelmalliseksi illallispaikaksi.

Credits Desire Nyman
Credits Desire Nyman

Kyllä meidän kelpasi. Kolmen ruokalajin illallinen, viinit ja seura. Me taidettiin olla viimeisiä ravintolassa. Koska me todellakin viihdyttiin.

Lankuta Baby. Ehkä paras annoksen nimi ikinä. 😀
Punaviini ja…
… ja sisäfilee.
Pätkis-kakkua ja jäätelöä.

Kuusi naista samassa sängyssä

Kahden viinilasillisen jälkeen mua väsytti, ja haaveilin salaa siitä kylpyammeesta, joka mun huoneessani oli. Annoin kuitenkin periksi naisjoukon painostukselle ja kävelin kiltisti takaisin sviittiin. Ja onneksi menin, sillä kuusi naista sviitin sängyllä voittaa aina yksin kylpemisen.

Monen miehen fantasia. Mutta tällä kertaa miehiä ei hauskanpitoon tarvittu. Vaikka miehet keskustelun tulvinassa esiin nousivatkin. Vaan minkäs me naiset itsellemme mahdamme.

Ja jotta te miehet, ette nyt anna tämän nousta päähän, me puhuttiin kuulkaa oi niin paljon kaikesta muustakin.

Ja naurettiin. Me naurettiin niin, että varmaan ne iloiset lapsiperheet samaisen hotellikäytävän varrella kirosivat, että tommonnen kaakattava akkalauma on samassa hotellissa just nyt. Anteeksi heille, mutta me meillä oli sitten niin todella hauskaa.

Credits Yli Pyykkivuorten – Hanna
Credits: Jyllannin Suomineito – Terhi

Kello yksi yöllä ei nukuta

Ei tarinaa ilman ihanaa loppua. Kello yhden jälkeen yöllä päätin hemmotella itseäni vielä hetken. Kylpy. Ja vaahto. Ja ihan pieni lasillinen punaviiniä.

Mä taisin mainita jo jossain aiemmin, että en ole aamupala ihminen. Jomottava päänsärky teki sen, että aamiainen kello kahdeksalta ei nyt iskenyt. Päätin kääntää kylkeä taas niissä pehmeän raskaissa ja ihanan puhtaan tuoksuissa lakanoissa ja jatkoin unta.

Ja se oli oikea ratkaisu. Mun loppuviikkoni oli ollut todella raskas. Stressikäyrät oli kohollaan vielä perjantai-iltana. Mutta nyt näin sunnuntai aamuna, kun ei ollut enää kiire mihinkään, mä nautin unista ja kiireettömästä heräämisestä.

Ei sillä. Kyllä sinne aamupalalle menin silti. Ja yllätyksekseni huomasin, että kolme viidestä naisesta oli vielä siellä. Nautimassa kolmatta tuntia Hotel Sveitsin ilmeisen upeasta aamiaisesta. Mä otin kahvia ja croissantin. Ja varastin omenan ja päärynän taskuun huikopalaksi.

Mä halasin näitä naisia kovaa. Siinä hotellin respan edessä. Matkalaukku jaloissa ja hymynkare suu pielillä. Mielettömän hyvä fiilis päällä. Mulla oli tosin vielä edessä reissu Turun suuntaan. Mutta se on toinen tarina ja toinen aika.

 

Kiitos Hotel Sveitsi, että mahdollistit meille tämän. Nautin miljööstä! Erityiskiitos kylpyammeesta. Se oli luxusta!

Blogitreffitarinat muiden kertomana:

Jyllannin Suomineito – Vegaani Hotel Sveitsissä

Yli pyykkivuorten – Täydellisen viikonlopun menu

Desire Nyman – Pallovatsan kanssaseikkailulla

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *