Seksiä perjantaina

Koska perjantai. Niin ajattelin viinilasini kanssa julkaista uudelleen(muokattuna) tekstini, jonka otsikointi sai ainakin mun äitin posket punoittamaan. Saanko laueta sun tisseille. Ole hyvä vaan. Pienethän ne on, mutta kyllä siihen kelpaa suihkaista.

Eli..

Saanko laueta sun tisseille

Olen kuullut sanottavan, että miespuoliset ovat seksuaalisesti kukkeimmillaan parikymppisinä ja naiset nelikymppisinä. Yhtälö on hitusen hankala, varsinkin jos et halua nimitystä puuma. Mutta kyllä. Omalta osaltani voin sanoa, että vasta neljänkympin korvilla uskalsin päästää sen pedon irti, ja oikeasti löytää itsestäni naisen, joka nauttii seksistä. Joka uskaltaa heittäytyä, nauttia, saada ja antaa.

Nykyään yksi trendisana on seksipositiivisuus. Nuoret naiset ovat alkaneet bloggaamaan aiheesta ja kertovat, että naisenkin on ok, ei pelkästään nauttia seksistä vaan myös puhua siitä. Hyvä näin. Naisen kun ei tarvitse olla pelkkä patja, johon miehellä on oikeus työntää siemenensä säännöllisin väliajoin. Vaan nainen saa nauttia seksistä. Tsekkaa esimerkiksi tämä blogi https://www.teekutsuilla.fi/  Suosittelen.

Silloin kun mä aloin tekemään sitä, niin kuin mun nuoruudessa sanottiin, niin en mä tietenkään puhunut niin avoimesti seksistä, saati masturboinnista, tai ylipäätään naisen seksuaalisuudesta. Se, siis seksuaalisesta aktista puhuminen, tehtiin yleensä hihitellen bestiksen kanssa, tai kännissä. Poikaystävien kanssa punasteltiin ja mietittiin, että pannaanko, vaiko eikö panna. Jos pantiin niin kiva, ja ystävät kysyi, että teittekstesen? Ja sitten niille sanottiin hihitellen, että joo.

Kauas on tuo nuori nainen tullut.

Kypsyminen tähän itsevarmuuteen vapautti mut tietynlaisesta ”mitä seksin pitäisi olla” -kuplasta. Elokuvissa se on romanttisen kiihkeää ja täydellistä. Pornossa se on jyystöä, jossa nainen voihkii kun otetaan joka suunnasta. Kaikissa formaateissa nainen on aina hirveen nätti ja seksikäs ja litteävatsainen. Hänellä on ihanaisen pyöreät pakarat ja just sopivan isot tissit. Iän myötä kasvanut itsevarmuuteni, tässäkin asiassa, aiheutti sen, että kun piehtaroin lakanoissa, en todellakaan enää mieti miltä näytän. Roikkuuko mahani, onko se röllykkä, jota katsoessaan pelkään, että mies oksentaa vähän suuhunsa ja ajattelee, että painetaan nyt loppuun, mutta seksiä ei ton kanssa enää ikinä. En mieti sitä näyttävätkö tissini missä asennossa seksikkäimmiltä, tai suurimmilta. Onko perseeni tässä kulmassa paras, vai pitäisikö kaartaa alaselkää vielä vähän lisää. Heilautanko tukkaani överiseksuaalissensuellisenaistikkaasti ja voihkinko nautinnosta juuri oikealla tavalla. Jos mietin miltä näytän ja kuullostan, en nauti, eikä varmasti ihan hirveästi se kumppanikaan. Siksi sitä sanotaan huonoksi seksiksi.

Tsädäm, läiskäise vielä takapuolelle kun kävelen ohi, niin alan olemaan valmis.

Silloin parikymppisenä oli jotenkin enemmän tärkeää näyttää seksikkäältä, tai ainakin sen mielsi niin, kuin oikeasti nauttia siitä. Ei siis sillä, ettenkö vieläkin kokisi halukkuutta näyttää seksikkäältä. Totta hemmetissä. Seksikkyys kumpuaa kuitenkin myös siitä miltä näytät, ja siitä kuinka seksikkääksi itse tunnet olosi. Mutta nyt tiedän, että mies voi haluta mua erittäin erittäin paljon silloinkin kun päälläni on hitusen nuhjaantunut toppi ja flanellihousut. Tai saunan jälkeen kun poskeni hehkuvat punaisina, kasvoni ovat täysin meikittömät. Itsevarmuus. Se on se juttu. Se on ihan pirun seksikästä.

Seksuaalisuus ei siis ole pelkästään sitä miltä näyttää. Vaikka ihminen onkin visuaalinen olento ja kokee osan kiihottumisestaan tietenkin myös silmien kautta. Mä ainakaan en itse voi vastustaa sitä hiton partaa, josta aina jauhan, valkoisia boksereita ja hieman rosoisen pörröistä tukkaa. Tsädäm, läiskäise vielä takapuolelle kun kävelen ohi, niin alan olemaan valmis.

Visuaalisuus. Itsevarmuus. Mahtavaa. Mutta tiedättekö mikä muu on niin very sexy ja hot. Seksuaalinen älykkyys! SE on mun mielestä kuuma juttu. Se, että toinen uskaltaa olla omien halujensa kanssa juuri sellainen kuin on. Sanoa ne ääneen, puhua niistä mun kanssa. Näyttää ja opastaa.  On valmis kokeilemaan uusia juttuja. Terve uteliaisuus sängyssä, plussaplus. Huumori sägyssä, plussaplussaplus. Se, että antaa himon ja halun ohjata, kuunnella samalla toisen kehonkieltä, nauttia toisen kiihottumisesta. Luottaa omaan seksuaalisuuteensa. Seksikästä!

Mä haluan puhua seksistä kumppanini kanssa, kertoa omista haluistani ja toiveistani. Jopa fantasioistani. Myös pyytää toisen tekemään niin. Koen sen itse asiassa jopa tarpeelliseksi. En usko, että olisin pystynyt siihen parikymppisenä. Nyt pystyn. Se käy jo esileikistä. Kuunnella toisen fantasiaa, antaa toisen kertoa mitä haluaisi tehdä sinulle, antaa hänen näyttää se, antaa hänen kuvailla mitä haluaisi sinun tekevän.  Kokeilkaa. Ehkä pelastatte sillä parisuhteenne seksielämän ja löydätte itsenne köyrimästä keväisessä ulkoilmassa kuin kiimaiset teini-ikäiset konsanaan. Ette tiedä, jos ette anna sille mahdollisuutta.

Itsevarman seksuaalisuuden voi myös tappaa. Tai ainakin hetkellisesti lamauttaa. Suorittaminen. Pimeässä peiton alla, koska lapset nukkuu ja viime kerrasta on tasan viikko. Jyystäminen. Jynkyttäminen. Mielikuvituksettomuus. Kokeilunhaluttomuus. Lässyttäminen. Ja ennenkaikkea epävarmuus. Voinko koskea itseeni? Voit! Voinko koskea suhun, tuonne tai tonne? Voit! Koske! Saanko laueta sun tisseille? Anna mennä!
Mä en pidä siitä, että joka asiaa pitää kysyä. Ota ja tee. Mä osaan sanoa, jos jokin ei mulle käy.

Irtoseksi voi joskus olla tajunnaräjäyttävää, mutta ollakseen sitä, täytyy monen osasen kohdata toisensa. Eikä vain pimpin ja pippelin. Joten minä olen parisuhdeseksi-ihminen. Mieluummin. Koska. Luottamus kumppaniin avaa seksipuuhissa oven sellaiseen tivoliin, mistä ei haluaisi ikinä poistua. On se sitten rakastelua, nussimista tai pikapano, kumppani, johon luottaa täysin, joka herättää sinussa tunteita myös fyysisyyden lisäksi, saa kiihottumaan tavalla, jolloin voi toisinaan puhua jopa jumalan läsnäolosta.

Summasummarum. Seksi voi olla hyvää, jopa loistavaa, ilman parisuhdettakin. Mutta rakkaus, joka saa tietyt kemikaalit kehossamme liikkeelle, tekee siitä jopa autuaalisen taivaallista. Sitä odotellessa.

Mä haluan rohkaista jokaista olemaan seksuaalisuutensa kanssa juuri sellainen kuin on. Siksi tästä asiasta ylipäätään julkisesti kirjoitan. Mitään asiaa siinä ei tarvitse hävetä, yhtään juttua ei kannata jättää kokeilematta, kuitenkin muistaen, että jos ei pidä jostain, niin sekin on ok sanoa. Mitä rehellisempi olet niin itsellesi kuin seksikumppanillesi, sitä parempaa siitä tulee. Mitä itsevarmempi olet petipuuhissa, sitä kauemmaksi jää huonot panot. Uskalla!

Ja ymmärrättehän, että seksi ei aina ole pelkästään yhdyntä. Seksi on niin niin niin niin paljon enemmän. Sanon vaan, niille, jotka eivät ole sitä vielä ymmärtäneet.

Näihin tunnelmiin. Toivotan sulle ihan hemmetin seksikästä perjantai iltaa. Minä kietaisen lasin viiniä. Menen yksin saunaan ja huomenna töihin.

 

 

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *