Uusi blogisivustoni avautui!

Kaikki kun aina ei aina mee just niinkuin siellä Strömsössä. Niin tottakai ihkaoman blogisisvustoni aukeamiseenkin meni kaksi viikkoa enemmän aikaa kuin mitä aikomus oli.

Joskin annoin sen itselleni anteeksi jo ennekuin edes tiesin, että niin tapahtui. Koska tiesin, että niin kuitenkin tapahtuu.

Koska minä. Ja mun aikaansaavuuteni on sellaista säännöllisen epäsäännöllistä.

Eli saan kyllä aikaan. Mutta en todellakaan joka kerta. Saati edes aina.

Sen tosin sain aikaiseksi, että hätyytin yhden rakkaimista ystävistäni kuvaamaan mua. Hän kun sen osaa. Pitää saada laadukkaita kuvia blogiin, sanoin. Ja räpsytin samalla silmiäni puhelimessa, tietäen ettei tuo sitä näe, mutta josko se äänensävystä kuuluisi.

Kuvaajan tyttöystävältä oli kysytty asiankuuluva lupa ja mä pakkasin kimpsuni kampsuni ja suuntasin Subarun nokan kohti Tamperetta. korona jylläsi yhä ja kuvauspaikat oli suhteellisen hiljaisia.

Paitsi eräs ranta, jossa kaksi mihen alkua päätti pysäköidä autonsa kuvauspaikalle ja alkoivat alkoholijuomiensa kanssa katsella mikä oli homman nimi.

Vaikka siihen asti mua ei ollut yhtään vaivannut, että olin jättänyt just siinä kohtaa rintsikat pois paidan alta, niin nyt vaivasi. Niistä kuvista tuli vähän paskoja. Koska vaivaantunut poseeraukseni oli, noh, vähintäänkin vaivautunutta.

Miksi sitten ilman rintsikoita? Koska kesä. Koska kuuma. Ja koska sinkkuäiti. Että jotta miksipä ei. järkytetään pari konservatiivia nännikuvilla.

Ei sillä, että kuvilla haluaisin järkyttää. Ei todellakaan. Mutta mä halusin kuvia, jotka on just mun näköisiä. Sellaisia, joista näkee kuka ja mitä kaikkea mä olen. Onnistuttiin kuvaajan kanssa saamaan musta ulos ainakin palanen sisintä.

Koska nyt, juuri nyt, näillä uusilla blogini sivuilla mä haluan olla just minä. Tehdä parhaani. Ja tehdä pahimpani.

Kirjoittaa omilla ehdoillani. Kirjoittaa Naisena, jolla ei aina mene hyvin. Ja joskus taas liiankin hyvin. Haluan, etteä mun tekstini on paljasta, tunteikasta, rakkaudentäyteistä ja surullista, iloista ja vakavaa. Haluan saada teidät miettimään. haluan saada teidät oivaltamaan. Haluan saada teidät kysymään miksi.

Koska sitä se elämä on. Kaikkea. Eikä vain jotakin yhtä.

You may also like